יום רביעי, 3 בפברואר 2016

פשטידת פיצה מפסטה

השבוע קיבלתי להתנסות את הגבינה הצהובה מבית גד, את מוצרי גד אנחנו אוהבים מאוד ומשתמשים בהם באופן קבוע ועל כן די הופתענו שהם הגיעו גם לשוק הגבינות הצהובות.



חבילה אחת זללנו בהנאה מרובה בארוחת הערב ועם החבילה השניה הכנו פשטידה נפלאה, קלילה וטעימה במיוחד.

פשטידת פיצה מפסטה


מצרכים 

לשים בקערה (מלבד הגבינה)
1 חב’ פסטה קונכיות(500 גר’)
מבושלת לפי הוראות היצרן.
1 גביע אשל / גיל
2 ביצים
4-5 כפות פירורי לחם מתובל
חופן זיתים חצויים שחורים /ירוקים
מלח , פלפל שחור

200 גר’ גבינה צהובה / מוצרלה מגוררת לזרייה

רוטב עגבניות:

3 עגבניות מגורדות על פומפיה
3 כפות רסק עגבניות
3/4 כוס מים חמים
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
2 כפות קטשופ
1.5 כף אורגנו
מלח , פלפל שחור

מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד ושופכים לקערת הפסטה ומערבבים.
- לשמן פיירקס לצקת את התערובת ומפזרים מעל גבינה מגוררת .
- אפשר לפזר מעל טבעות בצל , פטריות , טונה ....
כל אחד לפי בחירתו (ואפשר גם בלי )
- לאפות בחום 190 מעלות כ- 40 דק’ -עד שהגבינה משחימה .

להגיש עם סלט ירקות .

בתאבון . 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה